Igår hade vi middagsgäster. En vän och hennes familj. Hon är dessutom även en arbetskollega och granne. Hennes yngsta dotter går på samma förskola som Julia, till och med på samma avdelning hahaha. Middagen var jättetrevlig! En perfekt inledning på helgen! 🙂
Vi bjöd på Lejonhuvud – asiatiska köttbullar till varmrätt. Jättegott! Vilken succé! Går även hem hos 3- åringen. Till efterträtt serverades Passionsfruktsbrulée med hallon. Den blev KATASTROF! Smaken var det inget fel på men däremot konsistensen. Den stelnade aldrig och blev rinnig som sås. Vet inte vad som gick fel då vi lyckats flera gånger tidigare. HÄR hittar ni receptet i alla fall. HÄR hittar ni även receptet på Lejonhuvud. I originalreceptet blir rätten ganska salt så vi har i 1/2 msk mindre soja i färsen och därefter 1/2 msk mindre i såsen. Istället för pak choy kan du ha i spenat. Tips på helgmat!